Om LocalHero

Mission

Vores altoverskyggende mission i LocalHero er klar – vi vil bekæmpe butiksdød og manglende handlende i bybilledet!

Hver dag må flere og flere lokale butikker, caféer, saloner mv. dreje nøglen om, fordi kunderne udebliver. Vi ser flere og flere triste, tomme butikslokaler og et forsvindende liv i gågaderne. Det er ikke til at bære og det skal vi have stoppet nu.

Kunderne VIL nemlig rigtig gerne støtte og bevare de lokale butikker, mens de nyder en god personlig betjening, men hvis ikke de bliver præsenteret for de mange lækre lokale tilbud, så er det nemmere at søge online, hvor de bombarderes med tilbud døgnet rundt.

Med LocalHero knytter vi et tættere bånd mellem de hyggelige lokale forretninger og de lokale kunder. Det gør vi ved at lade de enkelte butikker, caféer, saloner mv. belønne deres loyale kunder med eksklusive medlemstilbud gennem deres egen personlige kundeklub, som kunderne tilmelder sig direkte ude i butikken med et enkelt swipe eller klik.

Vi samler så disse lokale kundeklubber på LocalHero.dk, hvor vi skaber et lokalt shoppingunivers, hvor kunderne kan reservere tilbud hjemme fra sofaen og indløser dem nede i de enkelte butikker.

Med andre ord, så giver vi de lokale fysiske butikker de samme “superkræfter” som online butikkerne har og hjælper dem med at skabe et solidt fundament til at modstå det stigende pres fra onlinehandlen – så vi kan nyde vores lokale fysiske butikker i mange år endnu…sammen er vi stærkere!

De bedste hilsner
LocalHero