En gennemsnitlig kundeklub hos os får

Tilmeldte kunder pr. måned
0
Ekstra månedlig omsætning
0 kr
Pengene igen
0 x🔥
Adgang til antal kunder
0

Hvorfor skal du have en kundeklub?

Der er en grund til Club Matas, H&M Club, IKEA Family mv. bruger millioner hver år på at drive deres kundeklubber – fordi de ved, hvor vigtigt det er at opnå:

Hvis ikke du skal miste din fysiske forretning til online handlen, så er det I DAG, du skal igang med at bygge et solidt fundament! Det gør du ved at skabe:

Sælg mere til dine nuværende kunder

- også efter lukketid!

Normalt når en kunde forlader din forretning, så kan du kun håbe på, at kunden snart – eller overhovedet – kommer igen.

Med en kundeklub hos LocalHero kan du nu sende tilbud direkte i lommen på dine kunder, når de sidder hjemme i sofaen kl. 20 og er købeklare.

Sælg til de andre butikkers kunder

Udover at dine tilbud rammer direkte i lommen på dine egne kunder, så præsenteres de også for alle lokale besøgende på LocalHero.dk

Det vil sige, at en kunde som er tilmeldt hos den lokale tøjbutik, også vil blive præsenteret for et tilbud fra den lokale skønhedsklinik og omvendt – sammen er vi stærkere!

Vores tilbudsagent sender ligeledes dit tilbud ud til lokale kunder, som har angivet, at de ønsker besked ved nye tilbud i din niche.

Vi har skaffet lokale forretninger 16kr i ekstra omsætning

Simpel tilmelding til din kundeklub

Dine kunder tilmelder sig nemt din kundeklub ved at holde deres tlf tæt på vores trådløse SignUp chip eller angive deres e-mail via iPad tilmelding.

Tilkøb en af vores smukke, stilrene iPad holdere eller brug din egen.

Alle besøgende på LocalHero.dk kan ligeledes tilmelde sig din kundeklub med blot ét enkelt klik, ligesom de automatisk bliver tilmeldt din kundeklub, hvis de reserverer et af dine tilbud.

Opret effektive kampagner på få sekunder

Vi har gjort det super nemt og enkelt at oprette kampagner via dit partnerpanel. Du vælger selv udløbsdato, rabat, max antal osv.

Det tager kun et øjeblik og så vises dit tilbud for nuværende- samt nye potentielle kunder.

Følg data Real Time i dit partnerpanel

I dit partnerpanel har du altid et opdateret overblik over bl.a.:

Gør som 206 andre lokale forretninger

- opret din kundeklub i dag!

Vis dine tilbud i din forretning med Kampagne Display

Præsentere dine tilbud for de besøgende i din butik, cafe, salon mv. på en flot og stilren måde.

Tilbuddene vises og skjules automatisk, som de oprettes, udløber eller stoppes.

Streames nemt til ethvert TV eller skærm via fx AppleTV, ChromeCast eller lign.

En effektiv vej til ekstra omsætning, samt flere tilmeldte kunder.

* Kampagne Display kræver Premium abonnement

"Vi kunne allerede fra dag 1 mærke en tydelig forskel i omsætningen. Vi sælger markant mere til vores eksisterende kunder, samtidig med at vi har fået en masse nye kunder ind. Jeg har en rigtig positiv forventning til fremtiden."

Kent Johansen,
Vennelyst Bageri.

"Jeg har været en del af Localhero's kundeklub i et stykke tid nu, og jeg må sige, at det er en af ​​de bedste beslutninger, jeg har taget for min virksomhed. Kundeklubben er både smart og effektiv og giver mig mulighed for at forbedre min kundeservice og fastholde mine loyale kunder på samme tid. Medlemmerne i kundeklubben får adgang til eksklusive tilbud og rabatter, som ikke er tilgængelige for almindelige kunder, og det er virkelig med til at skabe en følelse af fællesskab blandt mine kunder. Det er også fantastisk, at jeg kan spore mine kunders købsvaner og præferencer gennem kundeklubben, så jeg kan målrette mine markedsføringskampagner og tilbud mere effektivt. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Localhero's kundeklub til andre forretningsdrivende, der ønsker at styrke deres forhold til kunderne og øge salget på samme tid."

Kundeklub Chef Holmgaard Bruno Lecanu

Intro tilbud

Opret din kundeklub i dag for KUN 1 kr!

- spar op til 986 kr!

1 måneds Guld abonnement + SignUp chip (værdi 544 kr) eller

1 måneds Premium abonnement + SignUp chip (værdi 790 kr)

Du betaler i dag KUN 1 kr! Herefter kun 249kr. eller 495kr. pr. md.

Rabatten fratrækkes automatisk i kassen!

Stop betaling fra dag til dag – udløber efter perioden

Fast lav månedlig betaling

Vi tager ingen procenter af dit salg
- dit salg, din fortjeneste!

Betalingsinterval

Månedlig

Årlig

Gratis

Ingen betaling

DKK

0

/MD

Ingen oprettelse - Ingen kommision

Inkluderer følgende:

- Gratis på localhero.dk!

Guld

Månedlig betaling

DKK

249

ex moms

Ingen oprettelse - Ingen kommision

Inkluderer følgende:

- opsig fra dag til dag!
udløber efter perioden slutter

20%

Premium

Månedlig betaling

DKK

495

ex moms

Ingen oprettelse - Ingen kommision

Samme som BASIS GULD plus:

- opsig fra dag til dag!
udløber efter perioden slutter

22%

Ofte stillede spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Absolut nej! Du betaler ingen oprettelse, gebyrer eller andre trælse ting.

Vi ønsker kun glade kunder, så du kan til enhver tid opsige dit abonnement med virkning fra periodens udløb.

Nej! Om du sælger for 10.000kr eller 100.000kr om måneden, så koster det dig stadig kun fra 249kr om måneden! (Premium fra 495kr om måneden)

Dit salg, din fortjeneste – vi hjælper dig blot til mere salg!

Ja, det kan du sagtens. Det gør du nemt på webshoppen.

GULD abonnement

Op til 5 aktive kampagner

Med GULD abonnement har du mulighed for at have 5 aktive kampagner af gangen. Du kan til enhver tid stoppe en kampagne for at gøre plads til en ny. Smart push. Systemet pusher en besked på dine nyeste kampagner til App'en på mobilen, samtig sender den inden for en radius a 500m når en kunde nærmer sig din butik.

Virksomhedsprofil på localhero

Din forretning bliver vist i vores store oversigt over lokale forretninger. Vi præsenterer din forretning på en flot og professionel måde overfor de lokale kunder, hvor de kan se åbningstider, rutevejledning mv.

Kundetilmelding i din forretning

Dine kunder tilmelder sig nemt og enkelt din kundeklub direkte ude i din forretning enten via vores SignUp chip eller via iPad. Dine kunder kender din forretning i forvejen, så der er allerede en stærk troværdighed.

Kundetilmelding på localhero

Alle besøgende på localhero kan nemt og enkelt tilmelde sig din kundeklub, når de besøger din profil eller ser dine medlemstilbud. En super effektiv måde, at få nye medlemmer til din kundeklub.

Se anmodninger

Besøgende med en profil kan sende et ønske til hvad man gerne vil se af produkter i den branche kategori som din kundeklub er i. Tjek dem i dit partnerpanel og opret en kampagne direkte ud fra deres anmodning.

PREMIUM abonnement

Op til 10 aktive kampagner

Med PREMIUM abonnement har du mulighed for at have hele 10 aktive kampagner af gangen. Det vil potentielt give dig dobbelt så meget eksponering og omsætning, sammenlignet med GULD abonnement.

Importere nuværende kunder

Start dit kundegrundlag med dine eksisterende kunders email. Importere dem enkelvis eller via en fil. Så er du godt fra start, og fungere silent uden velkomstmail.

Kampagne Display i din butik

Præsentér dine kampagner smukt og stilrent ude i din butik. Alt vises Real Time, så kampagnerne vises og skjules automatisk som de oprettes, udløber ellers stoppes. En effektiv måde at øge omsætning og tilmeldinger i din forretning. Tilbuddene kan nemt streames til ethvert TV via AppleTV, Chromecast eller lign.

Forbind Google Reviews

Forbind din Google reviews på din profil, og vis hvad andre siger om din virksomhed.

Dine tilbud på vores SoMe

En del af vores markedsføring består i at vise nye tilbud på vores SoMe kanaler. Her viser vi primært tilbud oprettet af PREMIUM abonnenter.

Pushbesked - med push for du adgang til at send 2 ugenligt pushbeskeder til dine medlemmer direkte i mobiltelefonens display.

Opret effektiv Ja Tak! tilbud

Kampagne med Ja Tak er effektivt til, at få kunder i butikken til mersalg.

Direkte push til mobil

Send 2 push beskeder ugentligt direkte til dine tilmeldte medlemmer som har App'en installeret på enten IOS eller Android.

10 ekstra billeder

Nogen gange kræver det flere billeder at vise i sin kampagne. Med premium kan du oploade 10 ekstra billede mod de 3 standart.

Affiliante system

Lad dine medlemmer optjene kr. som de kan bruge i din butik. Feks. optjen 1% af indløste tilbud.
Det kræver et premium abb. før end, at kunderne kan bruge denne mulighed i din kundeklub. Vi udbetaler din rabat løbende til din valgte konto, som du kan tilgå i dit partnerpanel.

Sælg billetter

Opret et billetsalg som kampagne. Kunden kan reserve billetten under din kampagne. Du kan i dit partnerpanel se dem der har bestilt billetter og indløse deres billet.